September Fashion Project




Something between Summer and Autumn.

Πρώτο άρθρο μόδας μετά το καλοκαίρι και για κάποιο λόγο είμαι χαρούμενη που μπήκε ο Σεπτέμβρης, αν και ακόμα το φθινόπωρο αργεί αλλά τα looks με το τι μπορείς να φορέσεις αυτήν την εποχή ξεκινάνε σήμερα!
Θα σου δείξω με ποιο τρόπο μπορείς να διαμορφώσεις το chic sport look, ένα look που πρόσφατα άρχισα να φοράω, βρήκα τον τρόπο με τον οποίο ταιριάζει καλύτερα σε εμένα και σου παρουσιάζω την πιο minimam (σχεδόν) μορφή του.

Το πιο απλό παντελόνι που μπορείς να βρεις στην αγορά είναι ένα υφασμάτινο μαύρο με ρίγες στο πλάι, μια καλή αρχή για να ξεκινήσεις το chic sport look καθώς μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις με μια αρκετά μεγάλη γκάμα από tops, μπλούζες, πουκάμισα μέχρι και πουλόβερ. Σαν λάτρης του λευκού χρώματος, όχι μόνο στα ρούχα, το συνδύασα με λευκή μπλούζα η οποία έχει καμπάνα κοντά μανίκια και V στο λαιμό προσδίδοντας θηλυκότητα.
Σε παπούτσια επελέξα ένα ζευγάρι suede μπεζ flatforms, σανδάλια τα οποία θα φορεθούν για ακρετές μέρες ακόμα. Συνδυάζεται πολύ καλά και με sneakers, εγώ θα επέλεγα λευκού χρώματος όπως επίσης και με όλα τα αθλητικά τύπου παπούτσια.


Σε αξεσουάρ φοράω μια suede μαύρη τσάντα με ιδιαίτερο λουρί όπου θυμίζει πράσινα φύλλα και διακριτικά κοσμήματα.

Instagram